Reseller worden van Serverlease is gratis

U betaalt geen eenmalige set-up kosten en u kunt na activatie van uw reseller account meteen aan de slag. Op dit moment kunt u bij Serverlease domeinnamen registreren in meer dan 25 domeinextensies. Onze doelstelling is onze portfolio telkens weer uit te breiden met extensies die in Europa gangbaar zijn.

Reseller commitment en extra korting

Van onze resellers vragen wij een commitment van minimaal 150 domeinnamen. U heeft 24 maanden de tijd om minimaal 150 domeinnamen onder te brengen in uw reseller account. Wanneer u dit realiseert wordt u definitief aangemerkt als reseller en kunt u blijvend genieten van onze lage prijzen.

Als professionele domain reseller ontvangt u tot maximaal 50% korting op de prijzen zoals die hiernaast staan vermeld. De korting van maximaal 50% geldt niet voor partijen die de commitment van 150 domeinnamen niet willen aangaan. Wanneer de commitment na 24 maanden niet behaald is worden de in uw reseller account ondergebrachte domeinnamen voortaan bij u in rekening gebracht tegen de prijzen zoals hiernaast vermeld.

Resellen dedicated server
Naast het resellen van domeinnamen bent u ook in de gelegenheid een dedicated server te resellen aan uw klanten. Serverlease regelt voor u de server, het beheer en de financiering van de server zodat u zonder investering de server white label kunt resellen. De resellerkorting op hardware, software en dataverkeerabonnementen bedraagt 10%. U bepaalt zelf de verkoopprijs en dus marge van de door u te resellen server.

Eerste lijns helpdesk
Als reseller verzorgt u het contact met uw klant. De eerste lijns support is dus iets waar u zelf verantwoordelijk voor bent. Alle door Serverlease geleverde servers worden gemonitord op storingen. Wanneer een storing onverhoopt optreedt wordt onze 24 uurs storingsdienst direct gealarmeerd. Op basis van deze alarmering wordt, afhankelijk van de afgesloten Service Level Agreement, de storing opgelost. U als reseller kunt terugvallen op onze tweede lijns support.

 

Voor klanten waarvoor u een dedicated server afneemt ontvangt u een 24 uurs storingsdienstnummer waarop u één van de dienstdoende support engineers bij noodgevallen kunt bereiken.

Resellertool
Via onze resellertool bent u in staat 24 uur per dag online real-time domeinnamen te registreren, te migreren en te beheren. Onze resellertool is ook te koppelen aan meerdere dedicated servers zodat u via de resellertool zowel Linux als ook Windows hosting kunt aanmaken op de door u bij Serverlease gehuurde servers.

Demonstratie resellertool
Graag geven wij u een demonstratie van onze reselertool. Neemt u hiervoor contact op met één van onze accountmanagers op telefoonnummer +31(0)26-3844940.

Aanmelden als reseller
Om in aanmerking te komen voor registratie van domeinnamen tegen bovenstaande tarieven dient u zich als reseller bij ons aan te melden.

Na aanmelding ontvangt u van ons de resellerovereenkomst en krijgt u toegang tot ons reseller systeem waarmee u real-time domeinnamen registreert, migreert en beheert.